Alla inlägg den 22 januari 2010

Av Camilla Edlund - 22 januari 2010 17:53

ÅÅÅÅhh, vad korkad jag är. Jag ska på återbesök nästa månad - inte den här. Gud vad jag är dum. Jag måste ha allvarliga problem med datum.

Av Camilla Edlund - 22 januari 2010 13:00

Nu har jag varit på mötet. Jag var där på rätt tid och på rätt dag. Alltid något.

Mötet slutade i alla fall klockan elva och jag åkte ner på stan efteråt för att shoppa lite kläder till den tomma (?) garderoben.


Jag parkerade på badhusparkeringen. Ni vet den där nya med typ tre våningar och hur mycket parkeringar som helst. Nu råkade jag komma lite nära linjen till nästa parkeringsficka, men jag tänkte att det gjorde ju inget för det fanns gott om parkeringsplatser överallt. Typ halva våningen var tom där jag ställde bilen.

Döm om min förvåning när jag kommer tillbaka och det parkerat en annan bil till vänster om min bil. Precis på den sida där jag kommit lite nära linjen. Det var fortfarande huuur måååånga rutor som helst lediga, men nu hade någon nöt ställt sig bredvid min bil så jag omöjligtvis inte kunde komma in i bilen. Det fanns inte en chans för det var ca 10 cm mellan bilarna. Typ så att backspeglarna stod i givakt bredvid varandra.

Jag fick alltså gå in från passagerarsidan och eftersom jag inte får böja höften i mer än nittio grader fick jag göra några smärre cirkuskonster. In med huvudet, sedan i halv pik vända kroppen genom att till hälften krypa till baksätet sedan vrida mig i en piruett till höger och liksom skruva mig ner i sätet. Herregud. Tur man är påhittig.

Av Camilla Edlund - 22 januari 2010 07:21

I går skulle jag på ett möte i stan. Trodde jag. Det var ju det där med minnet... Nu visade det sig att det var inte torsdag mötet skulle vara på utan fredag - alltså i dag. Det blir alltså till att pallra sig ner till stan för andra morgonen i rad. Känns ju onödigt.


Båda höfterna känns okej i alla fall. Kortisonsprutan måste ha gjort susen direkt och det känns ju bra. Då vet man ju dessutom vad det är om det börjar bli så igen. Jag har vilat från promenader i fyra dagar också så att det inte ska ansträngas något. Får se vad som händer när man börjar gå ut och gå igen.


På tisdag ska jag på återbesök på ortopeden. Om jag nu minns rätt.

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
        1 2
3
4 5 6 7
8
9
10
11 12
13
14 15
16
17
18 19 20
21
22
23
24
25
26
27
28 29 30 31
<<< Januari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards