Alla inlägg den 24 juli 2010

Av Camilla Edlund - 24 juli 2010 17:00

I går åkte vi till Ullånger för att jobba lite mer med stugan. Det var målning (2:a varvet) och att sätta upp lister runt fönstren som stod på schemat. Man blir lite fundersam bara medan man står där och målar så svetten lackar - skulle inte den här stugan vara en plats för att vila upp sig? Inte har det blivit mycket vila där än kan jag säga. Det finns alltid något att göra. Men snart så är det klart med allt så då kanske man kan sätta sig ner och bara njuta.


Vi var upp till morsan och tittade på hur långt de kommit i sitt arbete med att isolera sin stuga. Det såg bra ut. Nya fönster har de satt upp också. Fint.


I morgon kommer det en och ska provrida Berta. Ulf var snäll och hjälpte mig dra in gummimattorna så att vi kan ta in hästarna. Callizta måste ju få komma in samtidigt som Berta. Inte så kul att lämna en ettåring i hagen ensam. I kväll när jag åker dit lägger jag in lite spån så att allt är klart. Det blir nog skönt för dem att få komma in en stund också. I stallet är det ju svalt och skönt (och rent!).

Ovido - Quiz & Flashcards