Alla inlägg under oktober 2009

Av Camilla Edlund - 14 oktober 2009 17:23

Jo, appropå inget alls. Andra negativa konsekvenser med att renovera badrummet är att vi nu står med endast en toalett. Det låter kanske ganska bra ändå med en toa på tre personer men det är det INTE. I alla fall inte om en av dessa tre personer är en karl som sitter i eeeevigheeeter och läser tidninge samt gör nummer två. Dessutom kan han inte använda doftsprayen efter sig så när man ska gå in dit så är det som att gå in i en vägg av bajs. Too much information? Jag vet.... men nu vad gör man?


Men vi renoverar i alla fall. Det är ju bra. Tänk bara när det blir klart!



Av Camilla Edlund - 14 oktober 2009 07:11

Måste säga att jag älskar Spotify. Det måste vara det bästa de kommit på under en lång tid. Jag har skaffat mig ett konto och lagt upp de låtar jag tycker är bra på en favoritlista. Super.

Nu till det dåliga. Ulf har gjort samma sak. Han har också skaffat Spotify och gjort en egen lista. Vi har inte samma musiksmak. Alls. Överhuvudtaget. Nu när Ulf har hållit på inne i badrummet har han kört igång sin spotify och kört sina låtar högt och ljudligt så det ska höras in till badrummet. Det är typ Kiss, Doro och sådana hårdrocksband som gör att man får ont i huvudet. Inte gör det saken bättre att jag sitter mitt emellan Ulfs dator och badrummet som ska renoveras. Hmmm... Men i dag jobbar han så nu kan jag sitta och lyssna på mina låtar hela dagen. Nu blir det Flo Rida, Akon och T.I


https://www.spotify.com/en/invitation/ 

Av Camilla Edlund - 13 oktober 2009 21:13

Om det är segt och händelselöst i Husum så verkar det vara full fart för Berta. Jag fick min veckorapport som var full med massa saker som Berta fått göra. Hon har fått gymnastikhoppat, blivit trimmad i dressyr och longerad med chambong. Det hade gått jättebra. Nästa vecka ska det eventuellt bli dressyrtrimning för en tränare som heter  Lena Unneby. Vet inte vem det är, men det blir säkert bra, om Anna-Lena får tid att åka dit.


Berta har fått en riktig bästa kompis i hagen som heter Ayla. De är tydligen ett riktigt par de där två stona, men har sina duster med varandra ibland. Lustigt. Med Amie har det aldrig varit något alls, men så är Amie så högt över Berta i rang så Berta har väl aldrig ens tordas göra något. Nytt ställe, nya möjligheter förstås. Nu passar hon på.

Av Camilla Edlund - 13 oktober 2009 19:14

Nu händer det inte mycket. Jag har varit till sjukgymnasten igen. Det kändes som en bra dag så jag körde på utan att ha alltför ont. Det blev som en chock för benen så när jag skulle gå därifrån så var benen som spagetti. De bara darrade under mig.


Här hemma arbetar Ulf stundvis med rivningen i badrummet. Jag håller mig undan så gott det går. Tittar bara in emellanåt och kollar om det blir några framsteg.


I morgon ska jag åka och ta in hästarna på kvällen. Ska bli kul. Jag ska försöka klappa på dem så mycket som möjligt.


Jag går bara och väntar på om jag ska få något brev med tid för operation. När postbilen kommer finns det en uns av spänd förväntan ända till Ulf bär in posten och kommer in med reklamblad från Rusta eller vad det nu är. I dag fick jag faktiskt ett kuvert. Lyckan var total - till jag såg att det var ett brev om att man kunde få en personlig bankman på Handelsbanken. Förlåt mig Veronica, men det var en besvikelse när jag såg varifrån det kom.

Av Camilla Edlund - 12 oktober 2009 16:30

Ulf har börjat riva i badrummet. Spånskivan (!) i badrummet bakom där badkaret stått var läskigt fuktig. När Ulf tog en kofot och slog lite lätt mot väggen blev det ett hål ganska lätt. Det var läskigt. Fy... och äckligt. Det var alltså fukt i väggen som jag, Sara och Joakim påstått i alla dessa år. Vi har haft rätt.

Nu luktar det läskigt avlopp och sådant (läs mögel) i hela huset. Det hade varit skönt att få åka på jobbet och bara se eländet när man kom hem. Men, nej, nu ska jag gå och lukta på det här hela dagarna.


Om det är någon som räknar (jag) så har Berta varit i Umeå 22 dagar nu. Tre veckor redan! Börjar snart bli dags att åka upp och hälsa på henne igen.

Av Camilla Edlund - 11 oktober 2009 17:36

I dag har jag varit och tittat på hästtävling. Det var både dressyr och hoppning. Tråkigt nog hade det varit ganska kallt under natten så marken var ganska frusen. Tävlingen var utomhus nämligen. Alla gjorde det bra ändå med tanke på underlaget. Svårt att planera för utetävlingar vid den här tiden på året då vädret kan vara ganska nyckfullt.


Tog några bilder på tävlingen. Gjorde en sida på min hemsida som heter bilder för att ha någonstans att lägga bilderna.


Här kommer två bilder. 




     

Av Camilla Edlund - 10 oktober 2009 17:31

Jag tog barnen med mig till Ullånger i fredags. Vi har övningskört med pappas bil eftersom vi har en automat och de kan inte träna på vår bil. Joakim fick köra en hel del och för Sara var det första gången med växelspak. Jag tror de tyckte det var roligt att få övningsköra i alla fall.


Jag passade på att ta några kort. Här är stugan och vägen upp på Ullångersfjället. Man kan rida på den där vägen. Den är flera mil lång (privatväg i stort sett utan trafik) och utsikten är strålande mest hela vägen.       

Av Camilla Edlund - 9 oktober 2009 09:51

Tja, jag har inte mycket att berätta nu alls. Var upp till skolan i onsdags och hälsade på. Blev lite förvånad över den stämning som verkar råda på arbetsplatsen just nu. Många verkar griniga och gnälliga.


På torsdag var jag till sjukgymnasten igen. Hej å hå vad jag kämpade på.


Jo, just det, jag har ju faktiskt fått ett brev från sjukhuset. I det brevet beklagade de den långa väntetiden, informerade om att jag får byta sjukhus om jag vill, men att det annars såg ut som att jag kommer att få min operation i början av november. Ha ha ha. Det tror jag när jag ser det. Jag är nu så luttrad att jag inte vågar hoppas. Då blir man bara arg och besviken när man märker att det inte blir av.


Nästa vecka börjar vi med rivning av badrummet. Äntligen.


Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7
8
9 10 11
12 13 14
15
16
17
18
19 20
21
22 23 24 25
26
27
28 29 30 31
<<< Oktober 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards