Alla inlägg den 21 februari 2009

Av Camilla Edlund - 21 februari 2009 18:14

I dag skulle Veronica och jag rida ut i skogen på hästarna men vid halv elva ringde min farsa och sa att han funderade på att rulla uppöver och att han ville ha hjälp att köpa kläder inför nästa helg då han ska bort. Farsan har tänkt komma flera helger men jag har alltid varit uppbokad med träningar och tävlingar i olika omgångar så den här dagen kände jag att jag bara inte kunde säga att jag var upptagen. Det vore för hemskt taskigt, helst med tanke på att han fyller år i veckan här.


Alltså ringde jag Veronica och sa att jag var tvungen att tvärrida mycket tidigare än vad vi sagt så klockan elva var jag ute i stallet, tjugo över hade jag sadlat.


Berta var pigg, pigg, pigg... Det blev lite rodeoridning ett tag för hon sparkade bakut och bockade lite nu och då men det var aldrig någon fara för att jag skulle åka av, hon var bara så pigg och hade mycket energi i kroppen. Red en stund på banan innan jag gick in igen efter att ha travat och galopperat en del.


Klockan ett var jag i stan och träffade min far, samt min systerdotter Isabell. Vi hade en trevlig stund där han bland annat bjöd på fika. Sedan följde de med hem till Husum där jag bjöd på mat och vi planerade en stuga  som vi funderar på att bygga till sommaren.


Hästarna fick gå in tidigt i dag för det blåste så in i bomben. De tyckte det var lite läskigt med all blåst så de sprang genom skogen när jag visslade och höll nästan på att springa över mig i iver över att få komma in.


Väl hemma stod jag framför spegeln och höll på att rengöra mellan tänderna med tandtråd. Jag har haft lite värk i en tand ett tag och plötsligt står jag med en stor tandbit i handen som ramlade bort när jag var där och filade med tandtråden. Typiskt. En till kul utgift.

Av Camilla Edlund - 21 februari 2009 09:13

Festen blev jäkligt lyckad måste jag säga. Alla hade klätt upp sig mer eller mindre och en av mina arbetskamrater hade till och med hyrt en riktig galablåsa i silver och dunfjädrar. Hon var jättefin och såg ut som värsta filmstjärnan.

Jag har lånat en glittrig paljettklänning men när jag stod framför spegeln här hemma så fick jag kalla fötter. Det kändes konstigt att se ut som en levande discokula hela kvällen så jag valde en svart utstyrsel i stället och vräkte på med diverse tillbehör i stället så som lösnaglar, lösögonfransar och en gulddiadem. Ja, herregud vad vi såg glammiga ut. Men jag ångrade lite att jag inte tog glittriga klänningen. Det hade varit jäkligt kul.

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4
5
6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19
20
21 22
23 24 25 26 27
28
<<< Februari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards