Alla inlägg den 26 februari 2009

Av Camilla Edlund - 26 februari 2009 21:23

Jag har lagt ut filmen från hoppningen nu. Jag har fått lite kommentarer på att Berta är lite rund över magen och så är det väl. Det är lite svårt att hålla vikten när de står på fri tillgång med egen bal ute i hagen. Då blir det gärna ganska mycket ätit och jag ska väl rida väldigt mycket mer för att hålla hennes slank... Men hon ser väl för maffig ut? De andra hästarna ser ut som små pluppar i jämförelse med stadiga Berta.

Av Camilla Edlund - 26 februari 2009 20:32

I dag var det hoppträning igen. Det börjar vara mycket sådant nu, man är på resande fot nästan jämt. Som ett direkt resultat av detta resande har Berta blivit stencool att ha med sig. Hon har varit bra förut också, inte så, men nu kan hon slappna av mycket fortare och det är så himla skönt för hon står bara och gör inte mycket väsen av sig.


Hoppningen gick i alla fall väldigt bra i början. Redan på uppvärmningen såg Berta pigg och glad ut och när de började hoppa var hon på hugget. Men sedan hände något. Hon rev och hon började konstra lite. Vi upptäckte sedan att hon klivit på sig med brodden och repat sig nere vid hoven fram och om det i kombination att hon har känsliga sulor (vilket som gör att hon tycker att det är jobbigt att hoppa där det är lite stenigt och stumt) gjorde att hon inte alls tyckte att det var roligt och där med slutade "hoppa" det vet man ju inte. Vi ska hoppa lite om några dagar och se vilken inställning hon har då.


Det var roligt att se de andra ekipagen hoppa också. Alla har utvecklats och blivit så himla mycket bättre. Väldigt kul att följa alla nu när man börjar känna igen de som rider och man vet hur deras hästar är.

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4
5
6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19
20
21 22
23 24 25 26 27
28
<<< Februari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards