Alla inlägg den 17 augusti 2008

Av Camilla Edlund - 17 augusti 2008 13:57

Vi är just hemkomna efter en intensiv helg i Ullånger. Vi har hunnit med att hälsa på Helen och Roine i deras husvagn som de för närvarande hade uppställd i Långviken (ett mycket vackert ställen mellan Docksta- Ullånger uppe på fjället). Sedan hann vi med att heja på min farsa när han ställde upp i en klubbtävling i segling. Det var kallt och grinigt där nere i hamnen så det var skönt att åka upp till morsan och äta en bit mat sedan.

Maten de bjöd på gick inte av för hackor. Vi kan inte ha ätit godare på restaurang. Det var grillat rådjurskött, potatis, kantareller, grönsaker, grillad lök, hemgjort persiljesmör och vitlöksbröd. Vi åt så vill höll på att spricka. Till och med Joakim som är så kräsen i maten åt mat och han åt MYCKET. Till efterrätt fick vi marängswiss. Det fick man knappt ner för det andra var så gott.

Vi rullade neröver vid niotiden och åkte ner till hamnen igen. Där mötte vi farsan och när det började skymma gav vi oss ut i hans båt på en nattlig färd på Ullångersfjärden. De boende runt fjärden hade satt ut marshaller efter stranden och på bryggorna så det var otroligt vackert att se från första parkett på båten. Sara och jag satt nämligen i fören ungefär som på filmen Titanic. Det var så ljuvligt och rogivande. Bästa dagen på hela sommarlovet! Detta trots att Ulf varit så emot hela den här resan. Men det blev så bra till slut.

Sedan åkte vi med bilen upp till farsans hus och sov där. Det finns inte så mycket sovplatser så vi har sovit lite spartanskt. Jag känenr mig lite bakis idag och då har jag ändå inte druckit någonting. Men man blir ju lite så när man är trött.

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15
16
17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Augusti 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards