Alla inlägg den 20 augusti 2008

Av Camilla Edlund - 20 augusti 2008 20:19

I dag har det varit fullt upp på jobbet. Jag har haft ont i käken och i örat efter gårdagens rotfyllning så jag har inte legat på topp. Det är svårt att tänka och komma med bra saker när det enda man kan tänka på är värken i örat. Det bådar inte gott. Går det inte över så får jag väl ringa tandläkaren igen.


Efter jobbet åkte jag ut till stallet och red Berta (vid halv sju typ). Jag red på Gillis lägda och jag försökte rida lite efter de instruktioner vi fick av Eva Jonsson - att rida Berta lite utåtställd i höger varv bla i galoppen. Det gick väl inte så himla bra. Det är svårt att få henne att ta hjälperna så hon verkligen springer utåtställd. Det blir liksom bakåtvänt för henne.

I alla fall - när jag rider som bäst där på lägdan så ser jag en bil komma körande och när den liksom "ser" mig så stannar den och står still i höjd med Gillis hus. Därefter backar den in på gården till det huset som står på andra sidan vägen och står där ett tag. Jag tänker inte mer på det utan rider på. Sedan kliver en kvinna ur bilen och går mot det grå huset som ingen bor i så jag trodde hon skulle in där, men nej... i stället ställer hon sig liksom bredvid det huset och ställer sig och spanar dels på mig och dels på lägdorna på andra sidan ån. Jag tänker att det kanske är någon jag känner så jag börjar trava mot vägen och tror att personen ska komma och möta mig, men så blir det inte. I stället så går kvinnan bort på vägen och ställer sig och tittar in i skogen borta vid mötesskylten. Då rider jag mot stallet i stället och när jag gör det går personen och sätter sig i bilen och kör mot Husum. Konstigt.


Efter jag ridit klart och gjort kväll med hästarna så tog jag och gick bort till stora sommarlägdan och tog in all övertråd och mer än hälften av all undertråd. Det tog en timme. Jag kommer inte att bära in stolparna eftersom jag får så ont i kroppen av det.

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15
16
17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Augusti 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards