Alla inlägg den 30 augusti 2008

Av Camilla Edlund - 30 augusti 2008 19:52

Vad ska man säga. Det har varit soligt och hällregnat om vart annat. Himla konstigt.

På förmiddagen i dag åkte Ulf och jag in till stan och gjorde lite allehanda ärenden. Jag hade lite halvbråttom för jag skulle hem och hjälpa Veronica med att stänga ny hage. Tro ni inte att jag träffade hur många personer som helst som jag känner. Man måste ju  stanna och vara trevlig en stund, helst utan att snegla på klockan... Ovanpå allt så var Ulf sugen på att ta en fika. Han som nästan aldrig annars vill fika på stan utan vill hem fortast möjligt. Ja, hej å hå.. jag drog i mig en kaffe på två sekunder blankt  (nästan i alla fall).


Väl hemma susade jag ut till stallet och där hade Veronica nyss tvättat Amie. Berta behöver tvättas också och alla grejer var framplockade så jag tog Berta och ledde ut henne så jag kunde duscha henne. Det skulle jag inte gjort. Det blev lite livat i Amies box nämligen. Hon trodde kanske att Berta skulle iväg eller så. Det brukar ju vara så efter de blivit tvättade. Då åker vi oftast iväg på någon tävling eller träning. Amie gnäggade och sparkade bakut så det levde om. (Berta hade tydligen levt om när Amie blev tvättad också men då var ju inte där så det hade jag inte hört). Hästarnas gnäggningar gjorde i alla fall att Veronicas dotter Sanna vaknade så det var lite otur.

Då fick Sanna helt sonika följa med oss och plocka ner en hage och sätta upp en ny. Det tog två timmar ungefär med lite avbrott för hällregn. Då tog vi skydd i en lada så det gick ingen nöd på oss.


På kvällen tog jag och red ut på Berta efter vägen. Hon var så trevlig och mysig att rida på. Pigg och glad - redo för äventyr. Kul.

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15
16
17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Augusti 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards