Alla inlägg under juli 2009

Av Camilla Edlund - 23 juli 2009 20:32

Molningt på förmiddagen och sedan började det regna lite lätt på eftermiddagen. Jag var inte beredd på det för det hade det inte stått på yr.no som jag litar blint på.


Det blev alltså en rätt trist dag. Jag råkade på en sänding från Falsterbo vid elvasnåret som sändes på eurosport. Aha, tänkte jag. Nu kan jag ju se på hoppning! Lade mig sedan tillrätta på soffan och vaknade en timme senare till någon jäkla cykling. Morr. Det är något mysko med sändingarna från Falsterbo. Jag somnar varenda gång jag tittar och då är det inte ens den tråkiga dressyren jag tittar på. Nu var det till och med mitt på dagen. Det var inte ens sent på kvällen.


Veronica och jag har pratat om att släppa ihop Berta med Amie och fölet. Vet inte om det är för tidigt men betet börjar ta slut och sedan måste vi släppa ihop dem så det är väl bara att ta tjuren vid hornen och göra ett försök. Jag tror inte att det kommer att hända något eftersom Berta är så låg i rang och Amie är den som bestämmer, men man vet aldrig hur mycket hon vill försvara sitt föl. När det kommer till sådant här märks det att både Veronica och jag är två noviser. Vi får läsa på och fråga/prova oss fram.

Av Camilla Edlund - 22 juli 2009 18:52

Den här dagen har bara passerat. Jag har inte gjort något vettigt alls. Var ut till stallet och tittade till hästarna mitt på dagen. Passade på att mysa med fölis i hagen. Det är ju trots allt hennes treveckorsdag. Fölis är så go och mysig och hon kommer gärna fram och vill bli klappad på. Dessutom gnäggar hon så gulligt när man kommer gående. Sött.

Passade även på att gosa med Berta. Hon blev glad tror jag. Jag stod och kliade henne och klappade henne ordentligt en bra stund. Hon var lite sällskapsjuk.

Veronica red Berta i går. Det hade gått bra.

Av Camilla Edlund - 21 juli 2009 18:02

Det är molning och murrigt ute. Undra om det är därför man är så trött? I morse åkte jag och släppte ut hästarna. Efter det åkte jag hem till ett bombnedslag till hus. Jag var tvungen att ställa mig och städa och diska undan allt sedan igår. Eftersom det var dåligt väder så var Joakims och hans kompisar inomhus hela kvällen och jag försökte vara lite diskret så jag satt instängd i tvrummet för att inte störa. Alltså blev det ingen städning och diskning i går.


Mitt på dagen åkte jag till Granngården och köpte ny saltsten, kraftfoder och några nya benskydd som var på rea. Bra att ha två par.

Jag slank även in på Boom eftersom den butiken ligger så nära granngården. Gjorde några fynd där som jag ska ha i friggeboden. När jag nu kommer att ha tid att åka dit.

Av Camilla Edlund - 20 juli 2009 20:03

Så var det dags för Joakims födelsedag. Det började komma besök redan 9:45 och sedan har det varit en jämn ström besökare. Det har varit tårtätning och kaffedrickning hela dagen. Snacka om att man är less nu. Men jag tror det blev ganska lyckat. Det har funnits tårta hela dagen till alla och Saras bullar var som vanligt mycket uppskattade.


Det har även lyckats regna mest hela dagen. Nu strilar det ner oavbrutet och det verkar aldrig ta slut. Drygt. Hästarna fick gå in vid middagstid för då hade det regnat så mycket så de var dyngsura.


Min mobil är knäpp. Jag har lagt märke till att den är svår att ladda batterierna på och den är lite allmänt konstig för ibland kan jag få att jag missat ett samtal och då har jag inte ens hört ringsignalen trots att jag haft den på mig hela tiden. Nu har den börjat stänga av sig själv också. Någon vajsing är det på den och den är inte ens så himla gammal.

Av Camilla Edlund - 19 juli 2009 18:39

I morse var jag upp klockan 05:00 och åkte och släppte ut hästarna. Jag hade nämligen slocknat framför tv'n efter gårdagens tävling och missade därmed sändningarna från Falserbo som jag hade tänkt se. I kväll SKA jag se sändningarna. Annars blir jag sur.


Annars så har jag gått och städat och fejat här hemma. Har baka två smörgåstårtor, en gräddtårta och en marängtårta. Just nu står Sara och bakar bullar. Jag är helt slut i fötterna i dag igen. Det tar på att baka. I morgon fyller Joakim 18 år så det kommer väl att bli en hektisk dag.

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16
17
18 19
20 21 22 23 24 25
26
27
28
29 30 31
<<< Juli 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards