Alla inlägg under juli 2009

Av Camilla Edlund - 18 juli 2009 20:17

Då var det dags för tävling igen. Nu var det lokal tävling på ÖOR. Herregud vad nervös jag har varit. Jag har drömt mardrömmar om pullermangraven. Men nu är det gjort och det har gått över förväntan. Berta och Anna-Lena har skött sig så himla bra. De har ju inte ridit ihop så många gånger så det är klart att det var lite spänt. Man ville ju se hur det skulle gå.

I första klassen blev det dubbelnolla och rosett samt plakett. Finaste hästen på prisutdelningen var förstås Berta. Kolla själv på bilderna! Eller är det jag som är partisk? Det kan det väl inte vara? ha ha ha.

I 1 meter gick det ännu bättre rent ridtekniskt. Berta hoppade jämnare och hade ett bättre flyt. Tyvärr blev det ett nesligt pet på sista hindret, men det var fullt godkänt.

Jag har försökt fota men det blev inte så bra bilder. Jag har för dåligt objektiv så står man långt ifrån blir bilderna inte så himla bra. Man ser mest små prickar på fotot sedan. Suck.

Men vi har filmat och jag har lagt upp det på youtube också.

Av Camilla Edlund - 16 juli 2009 19:13

I dag kom Anna-Lena ner och passade på att hoppa Berta. Det såg ut att gå som hejsan. Berta såg pigg och glad ut. Bjöd på alla hinder. Jag passade på att prova på att fota. Det blev inte så bra bilder. Ljuset var för dåligt så färgerna blev sunkiga och jag har ännu inte riktigt rätt timing i hoppen. Svårt det där att få det perfekt.

Jag har några fler bilder men jag vill inte ta upp plats på bloggagratis för snart har jag laddat upp så många bilder som jag får där och då måste jag börja ta bort några.

Av Camilla Edlund - 16 juli 2009 19:10

Oj, hoppsan nu fotograferas det friskt. Jag tror Veronica får ta och döpa fölet nu så jag kan lägga en en egen sida till den och lägga alla bilder där.

Av Camilla Edlund - 15 juli 2009 16:02

Inte så bra bilder. Svårt att fota med något motsträviga modeller. Hmm...

Av Camilla Edlund - 14 juli 2009 21:52

Det blev spånhämtning i dag och äntligen har jag betalat också. Där föll en sten från mitt samvete. Det var ganska jobbigt att hämta spån men vi jobbade på bra och det tog "bara" drygt två timmar.


På kvällen kom Jessica ut och red Berta. Det gick bra. Hon fick rida på lite mer idag och jag satte mig upp och kände på Berta en stund. Berta kan vara lite bekväm ibland så jag satt mig upp och försökte få henne att jobba på lite. Sedan fick Jessica rida igen. Det kändes underbart att få rida Berta även om det bara var en liten stund. Jag hoppas Jessica tyckte det var roligt också.


I dag har kameran kommit. Ska försöka ta lite kort i morgon och öva mig att fota med den så det blir bra bilder. Då kanske jaq lägger in några nya bilder på fölet och på Berta.

Av Camilla Edlund - 13 juli 2009 17:09

Fy, jag är fortfarande supertrött. Det slog mig i dag att jag kanske hade feber eller nåt eftersom jag känner mig så slut. Det är ju lite svårt att säga om man har feber när man som jag äter så mycket värktabletter.

Kollade tempen och den låg på ynka 37,2 men då ska man betänka att jag har 1 grams alvedon samt 50 mg voltaren i kroppen.

Trots att jag känner mig helt slutkörd ska jag försöka åka och hämta spån någon dag framöver. Måste ringa och kolla om det finns så man kan hämta. Måste framförallt BETALA det jag hämtat hittills. Jag skäms, men det har inte blivit av.  

Av Camilla Edlund - 13 juli 2009 08:29

Var ut till stallet på kvällen. Vi fixade och donade med fölet. Lyfte hovar, ledde i grimma osv. Det är mycket som ska göras med små föl och ju tidigare man gör det desto bättre. Vi har redan hållit på med fölet jättemycket och vi har lyft på hovarna varannan dag och så men det är klart att leda i grimma gör man inte så enkelt utan medhjälpare.


Efter det sadlade jag Berta och så fick Veronica rida Berta en kort stund. Jag satte upp tre hinder på lägdan som de fick hoppa. Det gick bra. Berta såg fin ut och verkade lyssna bra på hjälperna.

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16
17
18 19
20 21 22 23 24 25
26
27
28
29 30 31
<<< Juli 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards