Alla inlägg under mars 2010

Av Camilla Edlund - 12 mars 2010 18:10

Min morgon att släppa ut. Det gick bra. Alla var snälla och trötta. Det hade rasat från ladugårdstaket och lite av snön hade hamnat vid grindöppningen. Inte så mycket tack och lov, men lite blockerade det öppningen. Veronica var där mitt på dagen och fixade det tillsammans med husfolket.


Jag blev tvärless i dag och tog bilen in till stan. Köpte ett linne på Gina Trikå och strosade runt på bokhandeln. Köpte dock inget. Fick ont i bäckenet när jag gick på stan så det blev inte så mycket gående. Det känns som att jag håller på att bli sned igen. Gah... Jag har ju för tusan just rätat upp mig. Varför måste kroppen vrida och vända sig i så knepiga ställningar. Nu måste jag kämpa på med sjukgymnastiken för att inte det ska skena iväg och blir jättesnett fort.

Av Camilla Edlund - 11 mars 2010 18:43

Vilket toppenväder det blev i dag på förmiddagen. Det var knappt man kunde tro att det var sant.

Åkte ut till stallet strax före elva. Det skulle komma en tjej och titta på Berta. Det gick bra men jag hade en sten i hjärtat. Det här kommer att bli jobbigt. Det var annat med Mango för honom visste jag ju att han vara bara på lån. Berta köpte jag ju för att ha läääänge. Det här var inte en del av planen.

Men jag har inte direkt någon brådska att sälja så jag kan ta det lite lugnt.

Av Camilla Edlund - 10 mars 2010 20:25

Nej, nu är jag less på den här förkylningen. Gud, så tråkigt med tät näsa.


Appropå tråkigt så har vädret varit rätt trist. Det enda man får vara glad över är att det inte regnade så som de sa att det skulle göra utan att det kom mestadels som snö i stället.


Det var jag förresten som släppte ut hästarna tidigt i morse. Det blåste rätt kraftigt måste jag säga, men det regnade inte. Lade ut hö i hagen och åkte hem. Åkte sedan ut mitt på dagen för att lägga ut lunchhö. Blev något förvånad när jag märkte att påsarna var borta så jag packade ett par nya och lade ut. Det visade sig sedan att det var Veronica som lagt ut höpåsarna innan hon åkte till Umeå. Men så himla konfunderad jag var när jag stod där i stallet och försökte räkna ut var höpåsarna hade tagit vägen. Komiskt.


Jag har en bok på 320 sidor som jag MÅSTE läsa innan tisdag. Jag har inte öppna omslaget än.... det lutar åt katastrof. Det är inte ens en roman utan en faktabok som är studiematerial till en kurs jag ska till på tisdag.

I ett försök att undkomma denna bok har jag till och med gett mig på att rätta elevarbeten på lovet.

Av Camilla Edlund - 9 mars 2010 18:19

I natt har Ulf och jag snorat ikapp. Gud vad jag har nysigt. Min näsa är helt tät.


Jag tog i alla fall hem Bertas täcke i går och tvättade den. Jag hade tänkt att åka ut till stalelt på morgonen och lägga på Berta det trots att det inte var min morgon egentligen. Men på grund av nattens nysningar låg jag kvar i sängen på morgonen helt utslagen.


Mitt på dagen fick jag i alla fall skjutsa Sara till stan. Jag hade lovat henne det. Hon skulle köpa en ny mobiltelefon för pengarna hon fick i födelsedagspresent. Jag kollade också på några nya telefoner men köpte ingen.

Av Camilla Edlund - 8 mars 2010 09:56

Nu börjar jag bli ordentligt förkyld. Snuvig och eländig och ont i höger öra. Morr.


Hästarna var snälla i morse i alla fall. Det gick fort att släppa ut dem och fixa i ordning. Callizta börjar tappa päls så hon har stått och kliat sig mot krubban hela natten. Den var full av päls och hon var alldeles tovig i svansen. Jag ställde upp och kliade henne på halsen och på sidorna. Gud, vad populär jag blev. Då är hon mysig att hålla på med.


I dag ska jag ta det lugnt. Kanske gå ut en sväng i solen. I kväll ska jag försöka rida eller tömköra. Det beror på om jag får med mig någon ut eller inte. Jag vill helst inte rida ensam. Kanske Sara ställer upp. Hon brukar vara snäll.


Tittade på ponnyakuten nu på morgonen på svtplay. Gud, vad jag tycker att den serien är bra. http://svtplay.se/t/122051/ponnyakuten


En anna sak som jag fortfarande är chockad över är att Alcazar inte gick vidare i andra chansen. För det första borde de inte ens ha hamnat där och för det andra borde vi skicka dem till eurovision direkt utan en massa tjafs.




Av Camilla Edlund - 7 mars 2010 15:28

I dag var det min morgon att släppa ut. Åkte dit halv sju och släppte ut i vanlig ordning. När jag skulle mocka hör jag ett brak ute och jag rusar ut för att se vad som står på. Det var Callizta som hade på något sätt fått ner översta brädan på grinden (bara ena sidan, andra sidan låg kvar i skållan) och sedan på något sätt hoppat över övertråden och tagit sig ut. En mycket orolig Amie stod på andra sidan och spejade. Callizta sprang runt lite och började klättra på snöhögen vid grindöppningen. Då sa jag, nej, nej och då tog hon helt sonika och hoppade tillbaka in i hagen över brädan som låg kvar på den sidan. Ett gigantiskt skutt från sittastående. Ja, hoppa kan hon ju i alla fall, men man får väl hoppas att hon inte lär sig att smita ut på det här sättet. Då blir vi olyckliga och måste ha typ tvåmeters staket.

Det blev till att laga staket och grindöppning igen. Sedan mockade jag klart, packade höpåsar och gjorde klart. Efter dryga två timmar åkte jag hem.


Hemma var det dags att fixa till huset. Vi ska få besök i dag av pappa och min syster samt syskonbarn. Dessutom har jag varit och handlat och lagat hemgjorda köttbullar till middagen. Fullt upp alltså.


På måndag är det sportlov.


Av Camilla Edlund - 6 mars 2010 16:35

I dag har jag varit till min mamma i Ullånger och grattat henne. Hon fyllde 60 på samma dag som Sara men då kunde jag inte åka dit och gratulera henne eftersom vi var hemma och tog emot gäster själva.

Nu åkte jag i alla fall ner till Ullånger och lånade pappas skoter och körde upp till dit de bor. Man kan inte komma dit med bil eftersom det inte finns någon plogad vinterväg. Det var soligt och fint så det blev en bra tur trots att jag nästan aldrig kört skoter tidigare. Inte själv i alla fall. Hej å hå bara. Men gud vad skakig jag blev i händerna av att styra skotern. Det var lite jobbigare än man tror.


Det har börjat ringa intresserade på Berta i alla fall. Jag får lätt panikångest. Hur klarar folk av att sälja en häst som varit ens bästa vän i flera år? Jag bara undrar. Ytterligare en sak som är mycket svårare än man tror.

Av Camilla Edlund - 5 mars 2010 16:06

Det är bara att inse. Min kropp pallar inte att ha häst och det känns inte rätt att ha en häst som man rider typ en gång i veckan. Hon behöver aktiveras och jag måste stärka kroppen utan att slita ut den. En ekvation som inte går ihop just nu. Alltså satte jag efter myyyyycket ångest ut en annons. Får se vad det ger för resultat. Det är inte säkert någon är intresserad.

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4 5 6 7
8 9 10 11 12
13
14
15
16 17 18 19 20 21
22
23
24
25
26 27
28
29
30
31
<<< Mars 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards