Alla inlägg den 7 mars 2008

Av Camilla Edlund - 7 mars 2008 04:49

Så var det andra dagen i Vännäs. När vi kom dit på morgonen så hade Berta ätit upp Betforn som jag hade lagt i krubban, men jag vet inte hur mycket vatten hon fått i sig för hon hade sparkat omkull vattenhinken.

Berta skulle inte hoppa förrän på eftermiddagen igen så jag gick ut med henne två gånger under dagen så hon fick röra på sig. Hon hade inte vant sig vid att var i nya omgivningar utan svettades även idag även om det var lite mindre.

Sedan var det dags för hoppning och idag var hon inte så spänd från början. Det var dags för banhoppning men först så hoppade de igenom hindren en och en. Erik fixade hindren så att Berta skulle klara av dem. Det var inte så höga och inte alls komplicerade. Berta hon bara hoppar hon. De hade ställt fram underdelen till en mur och den for hon över direkt utan att tveka. Mot slutet blev hon lite trött och det blev allt stummare hopp över hindren, men hon kämpade på och verkade tycka att det var roligt ändå.

Efter ridningen så var det till att packa allt och göra i ordning hästen inför hemfärden. Berta fick väl vila en timme i alla fall innan vi lastade på och åkte hem.

Det första Berta gjorde när vi kom hem var att dricka vatten. Jag ställde in en extra hink vatten så hon kan dricka ordentligt i natt. Hoppas att det inte blir någon kolik eller så av att hon fått i sig för lite vatten men vad skulle jag göra? Jag verkligen kämpade för att få i henne vatten.


Jag kände mig helt mör efter de här dagarna och man undrar ju hur Veronica känner sig som fixat och donat med allt och dessutom ridit två hästar. Helt otroligt.  


Eriks omdöme om Berta var att hon var en trevlig häst med positiv inställning och att vi skulle hem och träna upp styrkan genom varierad ridning och att ställa upp enkla småhinder som hon kan få hoppa över emellanåt.

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19
20
21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Mars 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards