Alla inlägg den 16 mars 2008

Av Camilla Edlund - 16 mars 2008 15:53

I dag var det riktigt fint väder. Lite kallt på morgonen men det blev sol och plusgrader mitt på dagen.

Vi passade på att ställa fram lite hinder och hoppa lite. Berta var pigg, det märkte jag redan när vi värmde upp. Hon ville gärna galoppera och gjorde det ganska långa stunder. Det kan ha berott på att Veronica och Amie var och red samtidigt så Berta ville hemskt gärna vara där de var.


Vi var och red på nedsidan av vägen där jag red igår. Underlagwt var bra, men blev lite moddigt mot slutet då solen kom fram. Det gick väl inte allra värst bra för mig att hoppa. Det sitter i huvudet på mig och det är som att när jag rider mot hinder som är lite mer avancerade så vill jag inte riktigt över. Vi hade nämligen satt fram två rättuppstående och en parallelloxer med galoppbom. Rättuppstående går bra att rida mot, då rider jag med okej självförtroende men när vi ska mot galoppbommen och det så blir det bara kaos och då lade vi ändå ner en bom på hindret så det blev ett vanligt rättuppstående. Berta och jag hoppade rätt upp och rätt ner, bröt åt sidan, krumsprång och allt jäkla möjligt innan Veronica hotade mig med ett straff och då kunde jag ta tag och rida rätt mot hindret. Suck. Det känns lite pissigt för jag vill inte lära Berta några dumheter eller att hon ska bli feg mot hinder så därför fick Veronica sätta sig upp och rida Berta över alla hinder. Stackaren fick verkligen rida till Berta så båda två var genomsvettiga mot slutet.

Nu har jag bestämt mig för att bara hoppa enkla rättuppstående eller kryss som jag kan rida mot med självförtroende och försöka rida bra. Jag ska inte krångla till det. Dessutom ska jag satsa på markarbete (eller dressyr) ordentligt och verkligen få till det.


Sedan hoppade Veronica med Amie. Hästen tycker att det är superkul så hon tar i för kung och fosterland, men jag tycker att Veronica red bra.De sista sprången såg fina ut.

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19
20
21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Mars 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards