Alla inlägg den 16 juli 2008

Av Camilla Edlund - 16 juli 2008 19:04

I dag har jag fått mycket gjort. I morse släppte jag ut hästarna som fått stå inne i natt. Sedan mockade jag och därefter tog jag och röjde undan en massa saker som vi haft liggande framme i stallet nu så här på sommaren. Det blev ganska fint när jag var klar.


Mitt på dagen så var jag och tittade till hästarna och då passade jag på att flytta alla hinder vi haft på Gillis lägda till lägdan vid huset. Det är bara där man kan hoppa nu eftersom gräset är för högt och det är lite för tuvigt på Gillis lägda.


Väl hemma igen så jagade jag ut Ulf till min hästtramsport och fick honom att justera dörren. Det har varit en springa längst upp på dörren och där har det dragit in ganska mycket luft. Det är åtgärdat nu. Jag har dragit ut mattan och ska skura insidan. Någon dag framöver ska jag ge mig på att måla utsidan också. Jag ska få se bara om jag får tag på några nya stripes så man kan göra snyggt och inte behöva måla "runt" stripsen.


Senare på kvällen så gav Veronica och jag ut oss på en ridtur. Först en sväng efter vägen och sedan lite hoppning på lägdan. Jag hoppade bara några få skutt och sedan fick Veronica ta över Berta. Efter några vändor så blev Berta trött tror jag. Hon behöver få upp sin kondition lite. Hennes stora mage gör väl sitt till också. Det är jobbigt att dra runt på en gräsmage och dessutom hoppa. Hon har mina sympatier. Jag vet hur det känns ;))

Jag tyckte i alla fall att Berta kändes riktigt bra att rida. Hon hade bra bjudning och var på hugget. Lite annorlunda mot igår.

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Juli 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards