Alla inlägg den 19 juli 2008

Av Camilla Edlund - 19 juli 2008 20:58

Usch, den här bloggen börjar mer och mer bara vara en redogörelse över vad jag gjort. Trist.I alla fall så har dagen varit full av saker som jag ska göra - igen. Jag har skjutsat Sara till Skuleberget för hon och min pappa (hennes morfar) samt kusinerna skulle klättra i en av Skules klätterleder. Jag stannade kvar och tittade när de skulle ta på sig utrustningen men sedan åkte jag.


Det blev att jag stannade till i stan på vägen hem. Nu äntligen kunde jag gå runt och göra det jag skulle ha gjort i går. Det blev en sväng på apoteket, till bokhandeln och köpte en lärarkalender (vilket som gav mig ångest). Dessutom köpte jag några hinkar och lite annat smått och gott på Rusta.


Hem snabbt som ögat där jag i sista sekunden pep in på Bäcklunds och sedan hem ut till transporten för att måla på ett andra lager färg. In i huset och började med maten för att upptäcka att jag saknade lite grejer så det blev till att åka iväg på Ica och handla. Joakim fyller ju sjutton i morgon så det blev lite tårtgrejer och sådant också. Lagade mat lite fort. Vilade en liten stund och sedan började jag med tårtorna till i morgon. En gräddtårta och en smörgåstårta.


Tittade på lite hoppning på tv innan jag hämtade Sara som kom med bussen vid E4 och sedan åkte jag ut till hästarna. Berta var lite sur i dag när jag höll på med henne med rackarns vad hon var trevlig att rida. Jag red fram utanför vår "ridbana" bland alla hinder och hon hade riktigt bra bjudning. Sedan red jag in på "banan" och där var hon så rak och fin så. Jag tränade lite skänkelvikning och framdelsvändning. Båda sakerna börjar komma mer och mer och hon har förstås enklare att göra åt det ena hållet än det andra.Sedan styrde jag ut bland hindren igen (vilken kanonidé att ha både dressyr och hopp bredvid varandra). Jag hoppade några skutt. Berta har så bra bjudning mot hindren så det är bara att följa med och styra. Hon hoppar stort och fint, oftast går hon av ganska långt från hindret och det blir trevliga kattliknande språng. Jag var suuuupernöjd när jag klev av. Vilken trevlig ritt.


Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Juli 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards