Alla inlägg den 10 februari 2010

Av Camilla Edlund - 10 februari 2010 19:07

I dag var det dags för mig att ta in hästarna själv för första gången på fleeera månader. Det började inte så bra dock för jag skulle tanka bilen innan jag kunde åka och när jag kom till OK stod två gubbar och tankade på diselpumpen. De skruvade dessutom och höll på med lamporna på bilen samtidigt. När de tankat klart gick en in och köpte en ny lampa och den andra stod kvar medan jag UPPENBARLIGEN stod och väntade på att de skulle ta bort bilen därifrån, med motorn igång på kö. När jag slutligen insåg att de inte skulle köra bort bilen utan fortsätta att meka vände jag bilen och körde till pumparna där man betalar i kassan. När jag gick ur bilen fräste jag till karlarna att det var då ett jäkla sätt att inte flytta på sig när man var klar. Då flyttade de bilen två meter. Morr. Usch, vad otrevlig jag var.


Lämpligt irriterad kom jag till stallet och skulle hämta in hästarna. Då var de längst ner i hagen och kom inte när jag ropade. Jag gick in och hämtade lite kraftfoder och skramla med och då kom det en skoter och körde förbi på vägen. Det blev tre galna hästar som sprang runt och blåste i hagen. Lockade till mig en lite uppjagad Callizta, gav henne godsaker och skulle ta in henne. Då kastade hon sig bakåt för hon skulle då inte följa med. Det blev till att ta ett stadigt grepp och sedan fick jag ut henne ur hagen och med mig in. Väl inne i boxen skulle hon bara ut och det var jag beredd på och tänkte att det är lika bra att visa vem som bestämmer. Vi hade en liten dust där och hon tittade så förvånat på mig. Hämtade stona och fick in dem i sina boxar. Det gick bara bra. Tog av alla täcken och passade på att klia Callizta och bli lite kompis igen. Gosade en lång stund med Berta också.


Sedan packade jag upp Bertas grejer som jag bara lagt in i sadelkammaren. Det tog lite tid allting. packade lite höpåsar och lite sådant.

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
1
2 3 4 5
6
7
8
9
10 11
12
13 14
15 16 17 18 19 20 21
22
23
24
25 26 27 28
<<< Februari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards