Alla inlägg under februari 2009

Av Camilla Edlund - 14 februari 2009 08:37

Gillar den här låten. Mina barn gillar den inte. ha ha ha

Av Camilla Edlund - 13 februari 2009 20:18

Det har inte hänt så mycket i dag. Jag åkte och tog in hästarna på kvällen och kollade benen. Berta var fortfarande lite mjuk och gallig på bakbenen. Hon fick vila i dag och jag masserade benen.

Av Camilla Edlund - 12 februari 2009 20:12

Det här inlägget skrev jag i natt vid fyratiden på morgonen också, men av någon anledning blev jag utslängd från bloggagratis mitti natten. Det verkar inte fungera så bra sent på natten.


I dag har Veronica och Berta varit på hoppträning på plantskolan. Jag var lite tveksam på om det skulle bli av för underlaget är ju så hårt där borta, men tydligen så hade de ruggat upp utan tillräckligt för att man skulle kunna hoppa där. Lite stumt var det allt men det var bättre än förut.


I dag fick de i alla fall först hoppa fram på några hinder innan de sedan hoppade en hel bana. Det gick bra för Veronica och Berta tycker jag med tanke på underlaget. När vi åkte hem var vi nöjda. Film finns nu på hemsidan som man kan titta på.


När vi kom hem så märkte vi att Berta blivit gallig på bakbenen så vi lindade dem över natten. Det tar på med sånt där hårt underlag. Gallor på benen tyder ju på överansträngning så det blev kanske lite väl slitsamt. Hoppas det hinner bli bättre innan helgen för då ska vi vara med på en till Per-träning. Vi ska vara med på den eftersom det inte blev någon tävling.

Av Camilla Edlund - 11 februari 2009 19:26

I dag åkte jag ut till stallet för att rida. Humöret var inte på topp. Kände mig sur och vresig. Ridning kändes inte speciellt lockande måste jag erkänna utan kändes mest jobbigt.


Jag sadlade i alla fall Berta och gav mig iväg bort på vägen utrustad med reflextäcke och pannlampa. Det hade aldrig gått för ett år sedan då Berta var mer än lovligt skvättig för allt när det var mörkt, men i dag gick det hur bra som helst. Red ut på en lägda och "plogade" upp ett spår. Berta var jätteduktig men undrade vad vi höll på med då det var en lägda vi inte brukar rida på annat än på sommaren. Red två varv där innan jag tyckte att det var nog och gav mig ut på vägen igen. Red nerför backen, gjorde framdelsvändning och travade uppför backen. Sedan red jag in på gårdsplan och travade lite där och krävde lite mer samling. Red lite serpentiner för att få henne följsam och sedan fick det vara nog.


Det gick ganska bra att rida ändå. Det var en stjärnfylld kväll med tusen stjärnor som tindrade ovanför oss. Det knarrade under hovarna på Berta och hon frustade ibland. Jag klappade och pratade med henne och hon stönade tillbaka så som bara Berta kan göra. Det var riktigt mysigt. Jag var nöjd när jag gav mig iväg hemåt.


I morgon torsdag är det hoppträning. Om det blir av.

Av Camilla Edlund - 10 februari 2009 19:42

I dag var jag och Sara till stan. Hon ville dels lämna in sitt CV på några ställen för att få möjlighet till sommarjobb men också för att fråga efter praoplats.

Jag skulle köpa hårspray men jag var också ute efter en present till en bekant som nyligen varit med om en brand i hennes lägenhet.


Sara och jag var på vift till klockan sju då det bara var att åka hem och tagga ner efter en hård dag.

Av Camilla Edlund - 9 februari 2009 21:01

Just nu har jag bara tappat gnistan. Det är snö överallt. Jag gillar snö och klagar inte, men lite problem blir det ju även när det kommer i så stor mängd. Var ska man rida nu? Inte ens vägen ser så kul ut för kommer det en bil och man vill gå undan så måste man ta sig över en gigantisk snövall först. Hmm...


Eller så är det bara jag som är väldigt pessimistisk just nu. Sitter och rättar nationella prov för fullt och det tär på krafterna. Det tar timmar och åter timmar men jag har i alla fall bara två kvar som ska sammanställas och räknas ihop.


Hur som helst. Jag åkte ut till stallet på kvällen och eftersom jag var lite fundersam var man ska kunna rida så tog jag och tömkörde Berta på gårdsplanen. Det gick bra men hon var lite seg. Dum som jag var hade jag inte spö med mig så jag smackade till läpparna brann nästan. Hon småjoggade runt där och tittade på omgivningen. Suck.

Efter Berta varit ute så tog jag även och longerade Amie. Även där struntade jag i att ta med spö för jag trodde hon skulle springa själv, men där bedrog jag mig. Jag fick ta och jaga henne för att få lite fart. Även hon sprang och småjoggade och tittade på den nyskottade gården. Allt var så väldigt intressant. Men hästarna fick i alla fall röra på sig lite.

Av Camilla Edlund - 8 februari 2009 19:01

Jag ville lägga in en film där de sjöng om snö eller snöstorm bara liksom för att illustrera dagen. Det var svårare än jag trodde och jag hittade bara Snowstorm som ironiskt nog sjunger "Sommarnatt". Jag vad ska man säga... det är väl i alla fall ironi?

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4
5
6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19
20
21 22
23 24 25 26 27
28
<<< Februari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards