Alla inlägg under november 2009

Av Camilla Edlund - 11 november 2009 06:54

Då sitter jag här i sängen på självaste operationsdagen. Har nästan inte sovit alls eftersom de envisas med att komma och titta till en typ en gång i timmen. Jag som är van att vakna och flyga upp ur sängen när katten jamar! Jag blir klarvaken varje gång.


Får man berätta saker om sina medpatienter? Jag har en jättekul tant som ligger på samma rum. I går kväll fick hon åka iväg på operation så jag har varit ensam hela natten. I alla fall. I går innan hon åkte iväg satte de in kateter. Det kommenterade tanten med - ja, där nere är det ingen som varit på länge.


Nu ska jag duscha igen med Hibiscrub och klockan 13:00 ungefär är det dags för operation. Jag fastar sedan i går kväll så det kommer väl att bli ett och annat kurr i magen innan dess.

Av Camilla Edlund - 10 november 2009 15:50

Ja, då var man äntligen inskriven på sjukhuset. Man får verkligen ha tålamod för det har blivit många timmars väntan. Det började i alla fall bra med provtagning och röntgen men sedan har det blivit segare. Fick sitta två timmar på att få komma till doktorn  för att prata. Sedan blev det till att gå (!) upp på Wemerkliniken där avdelningen jag ska ligga på är. Här högst upp på Wemer fick jag vänta tre timmar i allrummet innan jag fick komma in på ett rum.

Annars så har det gått bra. Jag är fortfarande irriterad i tanden. Tordes knappt säga det till doktorn men han sa inte så mycket om det. Tur det. Men det är ju rengjort så det ska inte kunna hända något. Jag är dock urarg på det och tycker att det är piss.



Av Camilla Edlund - 9 november 2009 18:05

Ja, det blev ett tandläkarbesök samt en rotfyllning för den eländes tanden. Det gick bra. Konstigt nog syntes ingen infektion i tanden vare sig på röntgen eller när tandläkaren rengjorde kanalerna (ingen pulpit som jag hade förra gången). Men pulpan var död i alla fall. Jag kanske hade tur som har tagit tag i tandeländet snabbt innan det blivit infekterat. Enligt tandläkaren skulle det gå bra att åka in i morgon och förbereda för operationen. Nu är tanden öm men värker inte i alla fall.


Jag har packat en väska med grejer. Det var svårare än jag trodde. Vill inte ha med mig värsta utlandsresaväskan utan tänkte mig något mindre men det är svårt om man ska ha skor till sjukgymnastik med sig och böcker och allt vad det är jag packat ner. Det tar plats. Jag ska dessutom ha med den bärbara minidatorn som vi har. Då kan jag blogga, läsa tidning på webben och sådant.


I morgon bitti klockan nio ska jag vara inskriven och klar. Det är bara att hoppas att det går bra.

Av Camilla Edlund - 8 november 2009 18:05

Ja, då var det fars dag. Vi åkte upp till svärföräldrarna och fikade traditionsenligt. Här hemma har det inte varit så mycket firande av far- stackars Ulf. Men det kommer väl något år när vi börjar med det också. Typ när barnen har egen inkomst och inte bor hemma längre. Ha ha ha.


Jag har naturligtvis börjat känna av den där jävla tanden som jag var och kollade förra veckan. Nu måste jag ringa ner och få en akuttid på måndag. Gud vad arg jag är över det. Stacka om taskig tajming. Varför ska det alltid vara så?


Var och tog in Veronicas hästar på kvällen. Det var mysigt.



Av Camilla Edlund - 7 november 2009 18:29

I dag passade jag på att åka ner till pappa i Ullånger. Det är ju fars dag i morgon men det passade bättre att åka i dag. Då passade jag på att sätta upp julgardiner och en ljusstake i fönstret i sommarstugan. Det blev riktigt juligt där. Det är ju tre veckor kvar till första advent men det är nog knappast troligt att jag tar mig dit då.

Av Camilla Edlund - 6 november 2009 17:08

I dag har jag varit upp till Vännäs och tittat när Berta var med på Erik Berggren-träning. Det var kul att se. Berta har ju blivit i väldigt fin form nu. Hon ser ut att må jättebra. Hon får  god omvårdnad av Anna-Lena och verkar trivas med livet.


Dessutom har Berta blivit skodd av en annan hovslagare som heter Claes när vi var där uppe. Han arbetade snabbt minsann så Berta hann nästan inte fatta vad som pågick innan hon hade fyra nya skor med brodd. Hej, vad det gick.


Här kommer filmen från träningen. Det blev lite filmat med Berta eftersom hon hoppade så bra. Hon behövde alltså inte göra om flera gånger.


Av Camilla Edlund - 4 november 2009 19:41

I dag har det inte hänt mycket. Var in till stan och hämtade Joakim som varit på halkbana och kört. Passade på att köpa en ny postlåda eftersom den gamla blev överkörd av vägklippen som kommer varje år och klipper vägrenen. Nu har vi en fin vit postlåda.

Köpte också julgardiner till min lilla sommarstuga. Måste försöka att åka dit innan tisdag och sätta upp dem för sedan dröjer det väl jättelänge innan jag kan åka dit igen. Min första (och sista?) julhandling.



Av Camilla Edlund - 3 november 2009 18:24

I dag har jag haft en turdag modell mindre. Jag började dagen med att åka till tandläkaren för att kolla upp en tand som det ilar i. Det visade sig vara en tandhals och inte ett hål och det var ju tur. Ännu mer tur var att tandläkaren penslade på något som skydd på tandhalsen och sedan behövde jag inte betala för det var så lite han gjort. Gratis tandläkarbesök!

Sedan åkte jag till sjukgymnasten och då var han hemma för vård av sjukt barn så jag fick gymnastisera själv (då gick det snabbt kan jag lova).

Därefter åkte jag till Husumskolan för att lämna hörlurar och sådant till de som klarat pim 1 och 2. Då mötte jag en bekant på parkeringen som tog hand om min påse och skulle lämna sakerna till de som skulle ha dem så jag behövde aldrig gå in i skolan. Vilken tur! Jag blev överlycklig.


Nu sitter jag här och undrar när oturen ska komma. Det måste väl komma sådana dagar också?

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3 4
5
6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16
17
18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< November 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards