Alla inlägg under maj 2009

Av Camilla Edlund - 14 maj 2009 19:20

Då var man hemma igen efter en intressant träff uppe i Lycksele. Själva mötet är ju bra och lärorik, men fy fanken för resan. Det skär genom hela kroppen på mig när jag sitter i en bil nu för tiden och det är bara att bita ihop. Jag slapp i alla fall köra och det var ju bra.


På kvällen åkte jag ut till stallet för att rida Berta. Veronica hade ridit henne ordentligt igår så jag for efter vägen en sväng bara. Berta var pigg som bara den så jag matade på framåt för att hon inte skulle hinna tänka så mycket och titta på allt, men en del skutt och skvätt blev det ju. Det var ju de där hindermaterialet igen... farliga grejer det där.


Annars så ser Berta väldigt fin ut nu. Hoppas att vi kommer iväg till den där tävlingen den 22:a maj nu då. Det vore väl typiskt vår otur att inte komma iväg. Hmm...

Av Camilla Edlund - 12 maj 2009 20:32

Ännu en dag till ända. Jag har strulat ihop dagarna på mer än ett sätt för tydligen är det i morgon jag ska till Lycksele på utbildning. Suck.


Skulle rida Berta i dag men pappa ringde från sjukhuset i Ö-vik och det visade sig att han inte hade några saker med sig alls, så jag tog på mig att åka och handla lite nödvändigheter och åka dit med dem. Sara följde också med. Han blev så glad över besöket och var nöjd över det jag köpt. Nu måste jag försöka förbereda morgondagens resa.

Av Camilla Edlund - 12 maj 2009 06:27

Oj, i morse klev jag upp och åkte ut till hästarna utan att tänka. När jag kom fram såg jag Veronicas bil stå där så då började jag ana ugglor i mossen. Jag hade tagit fel på dag. Det var Veronicas morgon och jag hade kunant ligga kvar hemma i min säng ett tag till. Men jag skyller på stressen. Det är mycket nu så jag blandar ihop dagarna.


Men det var första gången sedan vi flyttade hästarna dit som detta händer. Och man får väl tycka att det var tur att det blev så att båda åkte dit istället för att båda glömde bort det.

Av Camilla Edlund - 11 maj 2009 16:07

Pappa ringde från Umeå i dag. Han hade åkt in akut i natt på grund av hjärtbesvär så han hade blivit opererad direkt. Han ska bli förflyttad till ö-viks sjukhus i morgon.

Av Camilla Edlund - 10 maj 2009 19:45

I dag blev det som sagt att vi åkte och hämtade hö hos en elev till mig. Jättekul att se hur hon bor. Väldigt vackert var det där måste jag säga, med utsikt över en sjö och stora fina lägdor runt huset.


Efter vi hämtat hö red Veronica Berta lite och jag drog fram ett hinder så de fick ta några språng. Berta var het i början men lugnade ner sig efter några språng. De fick avsluta med ett fint språng på 90 cm. Såg stensäkert ut. Måste fortsätta att hoppa lite framöver med tanke på tävlingen som vi anmält till i Umeå den 22:a maj. Nästa tävling blir på ÖOR den 24:e maj så det blir lite att stå i.

Av Camilla Edlund - 9 maj 2009 19:01

Det blev en resa hem till pappa idag. Det var meningen att grävaren skulle ha kommit och grävt grunden till friggeboden vi ska ställa upp men det hade inte blivit av. I stället gav vi oss på att måla upp lusthuset som kommer att stå granne med friggeboden. Jag bifogar bild på det vi gjort. Lusthuset var tidigare röd och vit med blå dörr, men det är alltså ommålat till beige, svart och vitt. Den ser mycket modernare ut nu, men jag tror pappa var lite tveksam till färgen. Men bara det får gå några dagar så tycker nog han att den är jättefin han också.


I morgon ska vi hämta torrhö till hästarna. Balarna blir fort dåliga i det här varma och fuktiga vädret så då vill man ge dem fräsch torrhö i stället.

Av Camilla Edlund - 8 maj 2009 19:37

Vi fick sova ute i allrummet i natt på grund av det lackade golvet. Det resulterade i att jag fick ca 2-3timmars sömn på hela natten. Suck. Inte gjorde det saken bättre att jag låg och tänkte och ältade om allt som hänt på jobbet.

Det var alltså en mycket trött Camilla som åkte till jobbet. Det är ett mirakel att jag lyckats arbeta, men jag får väl se på måndag vad jag lyckats strula till. När jag kom hem i dag åt jag mat och sedan somnade jag och sov stenhårt i två timmar.


Klockan sex åkte jag ut till stallet för att rida. Berta har ju inte blivit så där jättemycket riden den här veckan så hon var väldigt pigg och skvättig. Hon hade dock valt fel dag att vara uppstudsig mot mig för jag hade noll tålamod. Vi red nämligen på vägen bort mot Skillingen och vi hann inte tio meter ens innan hon tvärvände för att hon såg något som blåste ute på lägdan. Vände tillbaka och lyckades få henne att gå framåt till hon såg hindermaterialet jag hade städat undan härom dagen. Det hade jag nämligen lagt vid dikeskanten så det skulle vara lätt att hämta sedan. Hon ville inte gå förbi men jag var obeveklig. Vi dansade runt på vägen och ner i diket två gånger innan vi tillslut gick i piaff förbi de där stackars hindergrejerna. Jag var så less så jag vägrade låta Berta "vinna". Det var en kamp, men jag vann och det gick hur bra som helst resten av vägen. Vi travade på resten av vägen uppför backen och sedan tillbaka.


I morgon skulle Veronica rida Berta så då får nog Berta jobba på lite mer.

Av Camilla Edlund - 7 maj 2009 17:57

I dag har varit en riktig skitdag på jobbet. Jag har fått ta många jobbiga beslut. Det är så jäkla skitjobbigt att framföra dåliga nyheter och man vet inte om man gör det värre av att linda in dem eller om man ska bara säga vad man tycker rakt ut.

Det var med tungt hjärta jag satte mig och åkte till sjukgymnasten. Han hade utlovat ett hårdare pass än förra gången så jag hade ångest när jag åkte dit, men när jag berättade om hur ont jag fått av förra veckans gymnastik så fick jag ett betydligt lättare program. Eller, lättare och lättare, jag kunde  i alla fall gå på benen när jag hade tränat klart.


Här hemma har vi haft en gubbe som kommit och slipat golven i det rum vi ska tapetsera. Han har dessutom hjälpt oss att lacka och guuuud vad det stinker i vårt hus nu. Det är säkert mot alla arbetsmiljöbestämmelser som finns att vi sitter här och drar i oss de här ångorna, men eftersom vi inte ville öppna något fönster så man kan vädra (eftersom katten kan komma in och få för sig att promenera på vårt nylackade golv) så får vi stå ut.


Det var en planerad hoppträning för Eva J idag men eftersom både Veronica och jag var uppbokade hela eftermiddagen så valde vi att inte åka dit. Tråkigt eftersom det är så himla jättekul att åka på träningar, och nästa träning krockar med en hopptävling i Umeå. Vi får väl träna hemma istället eller så lösa det på något annat sätt.

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5
6 7 8 9 10
11 12
13
14
15
16 17
18 19 20 21 22
23
24
25 26 27
28
29 30 31
<<< Maj 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards