Alla inlägg den 7 mars 2009

Av Camilla Edlund - 7 mars 2009 15:49

Jag är helt dagvill. Det är lördag men det känns som söndag så jag blir alltid så förvånad hela tiden över att det "bara" är lördag.


Jag skullle rida båda hästarna i dag så jag var ute i stallet vid halv tio. Jag red Amie först. Det ante mig att hon skulle bli ganska svettig och då är det bra om hon får stanna inne och svettas klart innan man släpper ut henne. Hur som helst. Jag sadlade Amie med Bertas grejer för jag var för lat för att dra fram båda sadlarna. Red sedan ut på vår lilla ridbana. Amie var pigg och glad och efter lite framridning fick hon börja jobba. Red lite skänkelvikning och fattade sedan galopp, saktade av till trav, skänkelvikning och galoppfattning igen. Det tycker hon är kul så hon blev ganska på gång. Red lite serpentiner, där tycker jag att hon är lite osmidig och hon gillar det inget vidare heller så det fick hon kämpa på med. Gick tillbaka till skänkelvikningsövningen och galopperade en del innan hon fick gå lång och låg i alla gångarter och sedan avslutade jag. Amie var alldeles skummig stackaren, men det var ju ganska varmt ute också och hon har ganska mycket päls.


Sedan var det dags att rida Berta. Hon var också pigg och planen var att vi skulle skritta ut i skogen på en lämplig promenad så här dagen efter träning. Berta gick en stor krok förbi ingången till vår ridplan. Hon ville inte alls dit och hon blev jätteglad över att det blev en skogstur. Vi fick en lugn och trevlig tur. Såg ganska många älgspår som såg färska ut så då satt jag och pratade högt med Berta hela vägen i skogen. Stackars Berta tycker nog man är galen.


Åkte hem strax före tolv. Jag hade väl ridit hästarna i 30-40 minuter var - ganska lagom. Kände mig nöjd när jag åkte hem.

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19
20
21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
31
<<< Mars 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards