Alla inlägg den 27 februari 2008

Av Camilla Edlund - 27 februari 2008 21:09

Åkte och släppte ut hästarna på morgonen och åkte sedan på jobbet. Jag brukar inte åka till skolan förrän vid lunch i normala fall, men nu har jag så mycket som måste ordnas så det var nödvändigt att åka dit redan på morgonen. Det är mycket som ska vara klart innan sportlovet.


Efter jobbet kastade jag i mig lite mat innan jag åkte på ett utvecklingssamtal i Gideå. När jag kom hem vid halv åtta var jag jättetrött. Det blev till att dega framför tv'n för att ta igen mig och när jag sitter där så smäller det till i tvapparaten så vips så har tv'n gått sönder. Kul.


Jag har inte hunnit med att åka ut till Berta annat än att släppa ut henne. Lite tråkigt, men snart så är det sportlov så då kan jag satsa att vara där lite mer. Nu har det dessutpm kommit en hel del snö här i Husum så det bådar ju gott. Veronica ringde och sa att hon ridit Berta idag och hon ska försöka hoppa några skutt med henne i morgon om hon hinner. Det känns lyxigt att ha en som kan hjälpa till att rida henne när jag absolut inte har tid. Det hade gått bra sa Veronica i alla fall. Berta kämpar på och är villig att arbeta så hon är inte svår att rida.


På lördag ska vi åka till stan och fira Sara. Det ska shoppas och ätas god middag. Jag har bokat tid på La Rochelle. Jag har aldrig ätit där så det blir spännande. Vi funderar på om man kan göra något kul också men det enda vi kan komma på som man kan göra i stan är att bowla. Inte så roligt...

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13
14
15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28
29
<<< Februari 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards