Alla inlägg den 1 juni 2008

Av Camilla Edlund - 1 juni 2008 18:47

Idag var det dagen D. Det var dags för första omgången av Nolaskogscupen. Första tävlingen var vid Höbynsjön och det är alltid trevligt att åka dit och tävla. Lämpligt stort och välorganiserat.

Berta har varit ganska uppspelt och inte helt lugn när vi åkt iväg på träningar och sådant så vi visste inte riktigt hur Berta skulle reagera på allt. Det gick faktiskt över förväntan. Berta var lugn och snäll. Hon var väl lite spänd och inte helt lätt att rida men hon var jättebehaglig att sköta så det var ju bra.

På dressyren tyckte jag att hon gick riktigt bra. Visst, hon är lite svårstyrd och kantig men som första gång tyckte jag det gick hur bra som helst. Med tanke på hur det varit - att hon knappt kunde gå på volt och än mindre fatta galopp (och det var typ vid sportlovet) så var jag helnöjd med ritten. Hon blev placerad femma tror jag på sina poäng.

Inför hopptävlingen var Berta lite mer taggad. Hon tycker hoppning är roligt så hon fick ganska bra fart inne på banan tyckte jag. Sedan var det synd att hon tittade på banpersonalen istället för hindret så hon fick en vägran mitt i ritten. Hon hoppade ganska spänt i början men slappnade av mer och mer så mot slutet blev det några fina språng tycker jag.

Jag kollade inte ens hur hon blev placerad utan vi åkte bara hem. Det är ju inte så kul för Amie att vara ensam hemma i stallet och Veronica har ju en dotter hon måste hem till.

Rolig tävling var det i alla fall. Jag är nöjd, än fast jag vet att Veronica störde sig lite på den där vägran.

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< Juni 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards