Alla inlägg under mars 2009

Av Camilla Edlund - 15 mars 2009 07:54

Det blir ju lätt att sjunga med i den här låten när den kommer ut på Singstar. Eller inte.

Av Camilla Edlund - 15 mars 2009 07:31

Såg på melodifestivalen - fast inte hela eftersom jag tycker att det är så fruktansvärt jobbigt att titta på när de räknar upp hur de röstat så zappade jag mest under den tiden. Det är väl ett överskattat moment. Vem tittar och orkar bry sig? Det är väl resultatet man vill åt?


Hur som helst så kan man konstatera att fel låt vann. Jurygruppernas poängsättning var väl okej... men det svenska folkets! Jag anar en komplott... Det är väl ett gäng marodörer som satsar pengar för att jävlas och därigenom alltid röstar på något som ingen vill ska vinna egentligen. Det var väl så ifjol också om jag inte minns fel, och året innan, men då var de inte tillräckligt organiserade för att få igenom sina röster. Det finns säkert en sån där grupp på typ Facebook där de gått ihop och lovat varandra att rösta på ett speciellt bidrag.

Undra hur många gånger pengarna det gav på Betson eller Unibet att den där operalåten vann? Det finns säääkert pengar inblandade i det här.


Men å andra sidan så slipper man ju titta på Eurovision song contest så då sparar man ju in den tv-tiden i alla fall. Om inte "maffian" satsar pengar där också och gör så att låten vinner för att kamma hem storkovan. Det kan ju vara intressant att se.

Av Camilla Edlund - 14 mars 2009 17:32

Ulf och jag satt och tittade på vad vi kommer att göra på helgerna framöver och vi kom fram till att ifall vi ska åka någonstans så måste vi göra det den här helgen. Då blev det lite snabbt beslutat att vi skulle åka och hälsa på min pappa. Det var evigheter sedan vi var där så nu var det dags.


När vi ändå åkte till Ullånger passade vi på att stanna i stan för att titta på tapeter. Vi ska taptetsera om i tv-rummet är det tänkt. Vi åkte till Harjus men när jag stod där kunde jag inte bestämma mig. Det var helt stopp. Ulf stod där och trampade också och det blev jag så stressad av. Jag ska åka dit själv någon annan gång och titta när jag har mycket tid på mig.


Veronica hade varit snäll nog att rida Berta på dagen. Då slapp jag göra det på kvällen. Hon hade ridit både hästarna och Berta hade varit genomsvettig hela hon efter ridpasset. Veronica håller verkligen på att toppa formen på Berta. Snart är hon slank och vältränad redo att sopa banan med konkurrentera vid nästa tävling. Förhoppningsvis.

Av Camilla Edlund - 13 mars 2009 17:29

Det hände inte mycket på fredag. Jag släppte ut hästarna på morgonen och tog in dem på kvällen. Packade en del höpåsar eftersom vår höleverantör som brukar komma med en bal ut i hagen har åkt utomlands och balen som är i hagen är snart slut. Nu kommer vi att måsta lägga ut hö i hagen som ska räcka hela dagen. Suck. Högubben kommer hem igen på onsdag så har vi tur kanske han kan komma på torsdag eller så.

Av Camilla Edlund - 12 mars 2009 19:43

I dag var det meningen att vi skulle åka på hoppträning men eftersom tränaren var sjuk fick vi flytta fram den till nästa vecka. I stället blev det ännu en kväll hemma i huset framför tvn. Jag har superont i halsen och i huvudet så jag ska ta det lite lugnt.


Veronica skulle eventuellt rida Berta ändå om hon hann.

Av Camilla Edlund - 11 mars 2009 19:42

Så var det onsdag. Jag hade planerat ett utvecklingssamtal på kvällen men det samtalet blev inställt så jag fick mig en hemmakväll istället. Gjorde inget speciellt annat än att titta på arge snickaren.


Veronica red Berta. Hon hade tagit några skutt över det lilla hinder som vi har uppställt över banan.

Av Camilla Edlund - 10 mars 2009 20:00

Det blev en uteritt i skogen i dag (eller ska jag skriva kväll?). Veronica och jag träffades ute i stallet vid halv sju, sadlade hästarna och brassade ut i skogen utrustade med varsin pannlampa. Vi pratade högt och ljudligt med varandra för att skrämma bort eventuella älgar. Hästarna var pigga båda två och på hemvägen låg Amie på så Berta fick kämpa på för att hänga med (även om det gick supersakta ibland också). Galopperade lite på vår lilla ridbana när vi kom tillbaka. Berta hade lite konstig galopp ibland - lite som på en travare när man känner bakbenen mer bakom än under hästen. Det hade varit bra med någon som stod och tittade som kunde säga hur det såg ut och vad det beror på - eller om jag känner fel? Hmm... Det där måste jag fundera på.


Kom hem vid åttasnåret i alla fall. Känns konstigt att tänka sig att man brukade vara ute i stallet till nio/halv tio förut när jag hade häst i Stensätter. Nu känns åtta sent.

Av Camilla Edlund - 9 mars 2009 21:17

Oj, vilken träningsvärk jag hade i morse. Jag var stel som en pinne och det gjorde ont att röra sig hela jäkla dagen.


Var inte ut till stallet i dag. Fick lite vila från det.


Jobbet startade och jag hade mitt lönesamtal idag. Så var det gjort.

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19
20
21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
31
<<< Mars 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards