Alla inlägg under januari 2008

Av Camilla Edlund - 20 januari 2008 14:41

Nu har jag äntligen ridit Berta. Det är flera veckor sedan jag sist satte mig upp på henne. Jag skrittade dock bara efter vägen bort till Åsas ponnysar och tillbaka, men jag tror att det blir en lämplig start. Det var såååå roligt att sitta till häst igen. Tänk att vara utan häst - vad trist.

Av Camilla Edlund - 20 januari 2008 12:27

Nu har den stora upprustningen inför Ulfs 40-års kalas börjat. Jag är redan less och jag har ännu så länge bara städat i tvättstugan och i hallen.


Jag började med tvättstugan eftersom jag ville använda Saras gamla garderob (som vi hade tänkt sälja) till förvaring. Så vi började att styra ut den i tvättstugan. I den åkte sedan en massa jackor av varierande sort och till olika årstider, skor och väskor som inte används men som är väldigt skrymmande när de uppehåller sig i den lilla hallen.


Jag har i samma veva passat på att inventerat antal skor som jag har och jag har väl en 32 par skor. Det tragiska i sammanhanget är att nästan alla skor är i princip oanvända och att jag troligtvis inte kommer att kunna använda dem på ett bra tag på grund av min artros i höften. Jag kan bara inte gå i dem för de flesta av dem har klack (modell hög) och det gör bara för ont. Jag funderade ett tag på att sälja dem men det gör ont i hjärtat bara jag tänker på det för de är ju handplockade och utvalda av mig.

Av Camilla Edlund - 20 januari 2008 08:53

Åh, hu vilket arbetspass jag har haft nu på morgonen. Jag släppte ut hästarna, fyllde på vatten i kannorna och baljan och ovanpå det så packade jag påsar med hösilage inför nästa vecka. Nu är jag helt slut och eftersom jag inte ätit frukost innan jag åkte ut så är jag vrålhungrig.


I dag ska jag försöka åka ut till stallet och göra någonting med Berta. Jag åker kanske ut vid ett-tiden så får jag se vad det blir. Någon sorts motion måste hon få nu. Det blåser ute men inte så hemskt som jag trodde. Har man tur kanske det mojnar lite mitt på dagen.

Av Camilla Edlund - 19 januari 2008 12:10

I dag var det tänkt att jag skulle åka och hämta spån. Helst så mycket så det räcker ända till våren. Jag frågade Ulf lite snällt i morse om han kunde tänka sig att följa med och det kunde han. Det var väldigt snällt. Jag är sååå tacksam. Tillsammans packade vi drygt fyrtio säckar. Det vet jag inte om jag orkat själv. Då hade jag nog inte orkat packa så många. Det är ett drygt och tråkigt arbete som man bara måste plåga sig igenom. Ulf erkände att det faktiskt var jobbigare än vad han hade trott och i ett svagt ögonblick lovade han att han kunde hjälpa mig fler gånger. Jag skriver det här nu så att jag kommer ihåg det och kan ha det som bevis sedan.


Jag släpper in hästarna ikväll. Det blir kanske lite tidigare än vanligt med tanke på busvädret ute. Hästarna såg ut som dränkta katter redan nu mitt på dagen så jag kan ju tänka mig hur de kommer att se ut ikväll. Jag hade tänkt rida i dag men det är bara för ruskigt väder.

Av Camilla Edlund - 18 januari 2008 18:57

Släppte ut hästarna i morse. Jag åkte tidigt till stallet för jag var vaken och uppe redan kvart i sex så jag tyckte att det var detsamma om jag gjorde bort det tidigt.

Susade sedan iväg på jobbet och jag måste säga att fredagar är ganska mastiga. Det är någonting hela tiden och jag har tjugofem minuters lunch där jag ska hinna värma och kasta i mig någon mat.

Efter jobbet skulla jag skjutsa Sara och hennes kompis Sandra på ridning på ÖOR. De jhar bestämt sig för att börja rida där nämligen. Det började lite kaosartat med att de inte stod på listorna och eftersom de skulle välja hästar sist så fick de hästarna som ingen annan vill rida - Sara fick Wazoo (som är svår även för mig som har ridit några år) och Sandra fick Pocahontas. Det gick väl sådär för dem att rida. Gruppen de hamnat i kunde skänkelvikning och sådant och Sara kan ju knappt rida lätt i trav och än mindre fatta galopp. Ja, herregud vilken svettig timme det blev för mig.

Nu har vi äntligen kommit hem.

Av Camilla Edlund - 17 januari 2008 19:12

I dag blev det bara en promenad med Berta efter vägen. Det är så tråkigt väder så man tror inte att det är sant. Regn och åter regn på blixthal is. När vi gick på vägen så märkte jag faktiskt att isen försvunnit och att det vanlig grusväg framme. Gruset kändes mjukt sådär som det brukar kunna kännas i mars/april.


Jag har 135:- på banken. Suck.


Tankade bilen och såg att bensinpriset gått ner. Det var ju positivt.

Av Camilla Edlund - 16 januari 2008 09:31

I natt har jag drömt om Mango. Det var så verkligt så det kändes som att jag nästan hade kunnat klappa honom. Nu måste jag åka och hälsa på! Det är bara så. I helgen ska jag åka och hämta spån på lördag eller söndag. Kanske man ska åka och hälsa på Mango också?


Släppte i alla fall ut hästarna i morse. Jag åkte till stallet vid åtta för jag skjutsade Sara till hockeyhallen först eftersom klassen skulle åka skridskor första timmen och hon ville inte gå i regnet med full packning.


Det ska vara en clinic med Svante Johansson på ÖOR den 27/1. Den är jag sugen att åka och titta på. Men 250:- i inträde. Suck. Det är mycket pengar. Men det kanske är värt det. Man kan ju hoppas.

Av Camilla Edlund - 15 januari 2008 20:30

...lärt mig lägga in filmer från Youtube så kan jag bara inte låta bli att göra det. Jag har hittat syrrans och min favvogrupp när vi var galna teens. Nån som kommer ihåg gruppen "Bros"? Syrran och jag diggade dem jättemycket och så till den milda grad att vi faktiskt klippte oss i liknande frisyrer som de har. Kolla videon. Så såg vi ut. Det finns bildbevis hemma hos farsan. Ha ha ha


Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Januari 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards